Start Gids
Image default
Aanbiedingen

ALOE VOOR JOU HUID

Baanbrekend onderzoek toont aan dat aloë vera opmerkelijke vochtinbrengende en anti-verouderende effecten kan hebben. Aloë vera gel is een heldere substantie die wordt gewonnen uit het blad van een aloë plant en wordt al eeuwenlang gebruikt om wonden te helen en huidaandoeningen zoals brandwonden, eczeem, acne en psoriasis te behandelen. Met behulp van de natuurlijke vochtvasthoudende factor (Natural Moisturizing Factor, NMF) bindt aloë vera zich aan de watermoleculen op het huidoppervlak, waardoor vochtverlies wordt voorkomen en de hydratatie toeneemt. Bovendien vermindert bij een ouder wordende huid de productie van NMF. Bij blootstelling aan UV-stralen vallen vrije radicalen NMF aan waardoor het vermogen om zich te binden aan watermoleculen op het huidoppervlak afneemt en de huid na verloop van tijd droger wordt. Onderzoekers van de Controlled Release Society (CSS) ontdekten echter dat na een gedeeltelijke enzymatische behandeling met alcamole NVHALOE-8 (extract bereid uit Aloë barbadensis Miller), zowel NMF als vochtretentie op de menselijke huid met gemiddeld 41% toenamen, terwijl er geen enkel negatief effect was op de eigenlijke hoornlaag. Bovendien rapporteerde in klinische tests met 30 vrouwen tussen 45 en 59 jaar die gedurende 6 maanden Aloë Voor Jou Huid gebruikten — 67% een versteviging van de huid.

De huid van uw gezicht is teer en gevoelig. Ze moet anders behandeld worden dan de andere huid van uw lichaam. Het belangrijkste verschil tussen deze huid en de rest is dat uw gezicht elke dag wordt blootgesteld aan de elementen. Dit betekent dat ze speciale zorg nodig heeft voor haar aloë vera gel. Aloë Voor Jou Hydraterende Gel – een gel die gebruik maakt van de natuurlijke helende eigenschappen van aloë vera, waarvan bekend is dat het helpt bij het kalmeren van zonnebrand, droge huid en eczeem, om roodheid te helpen verminderen, de huid te verhelderen en een nieuwe boost van hydratatie te geven.

Onze korean skincare Aloë Vera gel is de perfecte vochtinbrenger. Het bevat geen alcohol, parabenen of petrochemicaliën. Klein maar krachtig, onze fles heeft genoeg van de verzachtende Aloë om overal mee naar toe te nemen. Bovendien is onze gel 100% pure Aloë, gemaakt van Aloë Vera planten die in de Westkaap worden gekweekt, dus 100% natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen. Ga door en ontdek zelf wat Mama Natuur kan doen.