Zo vind u het beste schoonmaakbedrijf

 

Waar is Hofkens HIG actief?

Hofkens HIG is uw reguliere schoonmaak in Roosendaal Of reguliere schoonmaak in Breda. Bij Hofkens is de reguliere schoonmaak een van de belangrijkste dienst die wij aanbieden. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bedrijfspand schoon uitziet. Met een nette kantoorruimte maakt u een goede eerste indruk maken bij uw klanten. Door ons te kiezen als partner heeft u geen zorgen meer over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen nemen graag alles uit handen. Wij hebben jarenland ervaring op gedaan in verschillende branches waaronder onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. 

Waarom de kiezen voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG?

Wij zorgen ervoor dat u een schone werkomgeving krijgt. De kernwaarden van ons zijn: kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te zien in onze medewerkers. Onze medewerkers hebben de nodige kennis in het schoonmaken in verschillende branches. Bij staat hygiëne voorop. Onze medewerkers maken alles spik en span. Wist u dat wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. 

Hofkens HIG: een deskundig schoonmaakbedrijf

Wij hebben veel ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche voor diverse grote en kleine bedrijven. Hofkens HIG zorgt ervoor dat het personeel goed zijn opgeleid. Dit zie u in het werk wat wij afleveren. Voor onze Allesreinigers is geen schoonmaakklus te veel. Hofkens HIG is dé partij voor al uw schoonmaak zorgen. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons oprecht schoonmaak experts noemen. De kernwaarden die wij hanteren zijn: hygiëne en veiligheid. Zorgeloos nemen wij al uw schoonmaakwerk uit handen.

Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

About

[TOP]