Taxi Arnhem

Start-gids
juni 4, 2018 0 Comments

Heeft u direct een goedkope taxi in Arnhem nodig? De betrouwbare taxichauffeurs van Direct Taxi Arnhem brengt u direct naar uw bestemming. Onze taxi vanuit regio Arnhem brengt u naar graag naar Schiphol. Ook zijn wij zeer bereid om u weer naar huis te brengen na een geslaagd uitje of na een zakelijk bespreking. U …

Taxitarieven op Schiphol

Start-gids
februari 4, 2017 0 Comments

Taxitarieven op Schiphol vaak te hoog De landelijke taxitarieven bij Schipholtaxi’s zijn vaak te hoog. Zeker bij wachtend taxivervoer op Schiphol Airport zelf. Indien jij zomaar in een taxi stapt, kan het voorkomen dat je gelijk al bijna drie euro kwijt bent aan instapgeld, als starttarief. Vervolgens slaat er een taximeter aan, welke de uiteindelijke …

Scooter Lelystad

Start-gids
november 24, 2016 0 Comments

Ik woon sinds kort in Lelystad en ik heb inmiddels mijn rijbewijs. Vorige week ben ik 19 geworden en mag ik eindelijk rijden. Maar in een drukke stad ben ik niet echt op zoek naar een auto, maar meer naar een scooter Lelystad. Een scooter is namelijk veel makkelijker omdat je niet echt zit met …