Start Gids
Image default
Vakantie

Een Tentipi: ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals

Bent u op zoek naar een comfortabele ruime tent, waarin grote groepen mensen tegelijkertijd beschut en gezellig samen kunnen zitten? Dan is een Tentipi tent een uitstekende keuze. Deze tenten zijn specifiek ontworpen met de Kata als inspiratie. Dit is de traditionele woning van de Sami, het nomadische rendiervolk uit Lapland. Deze mooie tenten zijn niet alleen gezellig en sfeervol, maar ook bijzonder praktisch. De tenten koopt u bij Nordictents.eu, eventueel inclusief inrichting mocht u dat willen. Er is een ruim aanbod met diverse modellen beschikbaar. De ideale keuze voor allerlei evenementen en voor verschillende hoeveelheden mensen.

Verschillende soorten tenten

U kunt bij deze specialist terecht voor allerlei soorten tenten. Zo kunt u een traditionele Nordic Tentipi huren die er exact uitziet zoals de tenten van de Sami uit Lapland. Als uw evenement plaatsvindt tijdens de zomer, dan kunt u ook alleen een sfeervolle overkapping kiezen. Hier lopen mensen gemakkelijk in en uit. Er zijn tenten die ruimte hebben voor maximaal 72 mensen en kunt u kiezen voor grote Stratus tenten die u open of dicht kunt laten. Hiermee creëert u een grote overdekte ruimte. Dit is met name leuk wanneer u meerdere Stratus tenten naast elkaar plaatst. Dat is ideaal voor grote festivals. Naast grote Tentipi’s voor evenementen, kunt u uiteraard ook een kleinere versie aanschaffen voor uw eigen vakantie. Deze tenten zijn bijzonder praktisch en gefabriceerd met materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Accessoires en andere extra’s

U kunt bij Nordictents.eu ook terecht voor accessoires en andere extra’s die handig zijn voor uw kampeervakantie of evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artikelen waarmee u de Tentipi kunt inrichten, kampeerartikelen, artikelen om een veilig vuurtje mee te maken, tentverlichting en allerlei hulpmiddelen. Bent u geïnteresseerd? Bezoek de mooie winkel in Kerkrade, hier kunt u exact zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u in de winkel altijd spreken met een medewerker over uw wensen en behoeften.