Kwaliteit en kostprijs maken tandprothese aantrekkelijk

U wilt uiteraard geen hoge kostprijs betalen voor een implantaat en tandprothese. Maar hoogwaardige kwaliteit is wel belangrijk voor uw patiënten. Bij een tandtechnisch centrum genaamd Tandherstel.nl begrijpen ze maar al te goed dat u als tandarts de kostprijs voor een tandprothese of implantaat zo laag mogelijk wilt houden. We kunnen u vertellen, de lage prijzen van dit tandtechnisch centrum hebben geen invloed op de kwaliteit die ze leveren. Ook al leveren ze een implantaat of prothese tegen de laagst mogelijke kostprijs, de kwaliteit is altijd uitstekend. Benieuwd naar de voordelige prijzen die deze specialist in kroon- en brugwerk u kan leveren? Dan kunt u het beste even contact met ze opnemen.

Digitale technieken zorgen voor een lage kostprijs voor uw tandprothese

Hoe kan het toch? Een scherpe kostprijs voor een tandprothese en implantaat. Tandherstel hoort het u al denken. Wij bieden u het antwoord. Bij dit tandtechnische centrum maken ze gebruik van de allernieuwste digitale technieken in hun eigen tandtechnisch laboratoria. Zo werken ze met de allernieuwste ontwikkelingen in de tandtechniek, zoals digitale mondscanners en digitaal fraisen. Hierdoor kunnen ze nauwkeurig, snel en vooral efficiënt werken om uw implantaat of tandprothese op maat te maken tegen een zeer lage kostprijs. Alle producten worden uitsluitend gemaakt van materialen die niet alleen biocompatibel zijn, maar ook vrij van schadelijke stoffen.

Premium programma zorgt voor lage kostprijs van uw tandprothese

Als tandarts kunt u het beste al uw benodigdheden bestellen bij één tandtechnisch centrum. Dan profiteert u van vele voordelen. Bij Tandherstel.nl bijvoorbeeld, maken ze gebruik van het premium programma. Als u maandelijks voor ten minste 3.000 euro aan kronen, bruggen en/of prothetiek koopt bij deze specialist, benoemen ze u tot premium klant. Op deze manier ontvangt u extra service. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tandtechnisch advies. Ook bespaart u dankzij de lage kostprijs van de implantaat of tandprothese op de kosten. Dit extra geld kunt u gebruiken voor het verfraaien van uw praktijk of het scholen van uw medewerkers. Alleen maar voordelen dus.

About

[TOP]