Start Gids
Image default
Horeca

Koffiebeker accesoires

 

Accesoires voor koffiebekers – 123Bedrukte Koffiebeker 

 

Bij het kopen van koffiebekers komen natuurlijk nog veel meer aspecten kijken dan alleen de koffiebeker. Het is belangrijk dat hier in de begroting ook rekening mee wordt gehouden zodat er een zo volledig mogelijk pakket kan worden aangeschaft. Een koffiebeker / papieren beker alleen kan natuurlijk ook gebruikt worden maar er zijn allerlei accessoires waarmee de koffiebeker uitgebreid kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een deksel (zwart/wit), roerstaafjes en suiker en melkzakjes bedrukt bijpassend bij de koffiebeker.

 

 

 

Deksels zijn natuurlijk niet nodig bij het drinken met een koffiebeker maar wanneer de koffie to-go wordt meegenomen is het toch een stuk handiger om een deksel op de beker te plaatsen zodat de koffie ook tijdens het lopen op gedronken kan worden. Er zijn verschillende soorten deksels verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden voor de bedrukte koffiebekers. De deksels zijn natuurlijk beschikbaar in verschillende maten zodat ze op elke maat koffiebeker passen.

 

 

 

Naast de verschillende maten van de deksels zijn deze natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De twee verschillende kleuren waar tussen gekozen kan worden is zwart en wit, heel simpel maar dit is de enige mogelijkheid. Ook is het mogelijk om de deksels in een milieubewustere versie aan te schaffen. Deze deksels zijn gemaakt van PLA, dit is een biologisch afbreekbaar plastic gemaakt uit melkzuur. De grondstof hiervoor wordt verkregen uit landbouwgewassen zoals maïs en suikerriet. Er is natuurlijk ook gewoon de standaard plastic variant maar wanneer er liever wordt gekozen voor een bewustere versie is dit een goede optie.

 

 

 

De deksels voor de bedrukte koffiebekers zijn een erg belangrijk aspect wanneer ze to-go worden meegenomen. Ook is er vaak de vraag naar een roerstaafje om het drankje in de beker nog even goed te roeren. Bij 123Bedrukte Koffiebeker zijn geen plastic roerstaafjes beschikbaar, enkel roerstaafjes gemaakt van recyclebaar karton. Dit is veel beter voor het milieu wanneer het roerstaafje bijvoorbeeld per ongeluk op straat beland. De roerstaafjes zijn per doos verkrijgbaar. 

 

Tot slot het onmisabere in een kop koffie; melk en suiker. Bij 123Bedrukte Koffiebeker is het ook mogelijk om de zakjes hiervoor te bedrukken naar wens. Dit kan met een mooi logo of slogan passend bij uw merkbeleving. 

 

Heeft u interesse in een bedrukte koffiebeker accesoires of heeft u gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Bedrukte Koffiebeker. 

https://www.123bedruktekoffiebeker.nl/

Gerelateerde artikelen

Genieten van lekker eten in Tilburg-Centrum