Start Gids
Image default
Beauty en verzorging

Cambridge

De Universiteit van Cambridge is samen met de Universiteit van Oxford de bekendste universiteit van Engeland. De Universiteit van Cambridge werd in 1209 gesticht door studenten uit Oxford die uit onvrede met de lokale bevolking besloten te verhuizen. De Universiteit van Cambridge heeft door de jaren heen zeer bekende afgestudeerden gehad zoals Isaac Newton en Charles Darwin. Recentelijk kwamen academici van de Universiteit van Cambridge weer met een nieuw opmerkelijk onderzoeksresultaat. Men heeft een nieuw soort chocolade ontdekt dat het verouderingsproces zou tegengaan, de naam van deze chocola is Estechoc. Een chocolade die mensen er jonger uit doet laten zien, dat is toch een uiterst interessant product. Maar hoe kan dit nu eigenlijk?

Er zijn vele jaren aan onderzoek over heen gegaan om tot deze baanbrekende ontdekking te komen. De chocola diende namelijk helemaal geperfectioneerd te worden. Los van het feit dat de chocolade slechts 38 calorieën bevat bestaat Estechoc uit 70% pure cacao en daarnaast bevat het evenveel essentiële oliën als 300 gram wilde zalm. Maar waarom gaat deze chocolade nu het verouderingsproces tegen? De pure cacao en de essentiële oliën bevorderen de bloedtoevoer maar daarnaast ook de bloedcirculatie. Deze twee zaken zijn een belangrijk onderdeel in het onderhouden van een gezonde, jonger ogende huid. Voorlopig is de wonder chocolade alleen nog online te koop maar er zijn gesprekken gaande om de chocolade ook in de schrappen te krijgen. Voor Retail ondernemers is dit heel erg interessant maar er kleven natuurlijk ook gevaren aan. Mocht het product later slechte publiciteit krijgen dan zijn er ook gevolgen voor de ondernemer.

Of een fronsrimpel verwijderen net zo makkelijk gaat met het eten van deze chocolade als met een botox behandeling Rotterdam is natuurlijk nog maar zeer de vraag. Daarvoor dient er een langere periode gewerkt te worden met een testgroep. Wel blijft het een uiterst interessant onderzoek en product om te blijven gevolgen.

 

 

http://injectableklinieken.nl