Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe dakbedekking nodig? Dit is dé dakbedekking die jij moet hebben!

Nieuwe dakbedekking nodig? Dit is dé dakbedekking die jij moet hebben!

Als je jouw dak voor het eerst of misschien wel opnieuw moet bedekken, is het van belang dat je de juiste dakbedekking kiest. Hiermee doelen we niet echt op de kleur of de geur van het materiaal, maar meer op het materiaal zelf. Het is namelijk enorm belangrijk dat jouw dak stevig is, lang meegaat en bovenal niet al te duur is. Om aan al deze eisen te voldoen, is het handig om alle informatie eens op een rijtje te hebben. Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan in dit blog. Lees daarom vooral gauw verder als je wilt weten welke dakbedekking geschikt is voor jouw dak en welke voordelen het jou zal bieden!

Een rieten dak

Allereest is er het rieten dak. Een rieten dak zorgt natuurlijk voor een mooie, klassieke uitstraling. Het voordeel van riet is dat dit er prachtig uitziet, maar bovenal ook erg lekker ruikt. Een groot nadeel van dit materiaal als dakbedekking is dat het veel onderhoud kost en er regelmatig een deel kapot zal gaan. Houd dus zeker in je achterhoofd dat een rieten dak gepaard staat aan hoge kosten en een boel tijd en energie!

Een groen dak

Het is de laatste jaren ook enorm populair om een groen dak te hebben. Een groen dak staat garant voor een natuurlijke uitstraling, een heerlijke geur en bovenal een tegemoetkoming voor het klimaat en de natuur op aarde!

EPDM

Natuurlijk is het mogelijk om je dak met veel meer materiaal te bedekken, maar voor nu zoomen we als laatste even in op epdm. Wil je epdm lijm kopen? Dan moet je bij EPDM Tigt zijn. Daarnaast is het mogelijk om je dak met epdm te bedekken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij EPDM Tigt!

https://www.epdm-tigt.nl/epdm-lijm-kit/