Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Kom spelen in dé speeltuin van Breda

Kids Wonderland in Molenschot is een speeltuin in de buurt van Breda waar van alles te beleven is. Er zijn allerlei attracties en speeltoestellen in verschillende thema’s. Uw kind haalt zijn of haar hart op als hij of zij houdt van prinsessen, piraten en het wilde westen. In de 2500m² grote indoor speeltuin heeft ieder kind plezier. In de Bubbelbaan maakt uw kind een ritje in een eigen onderzeeër of klimt hij of zij hoog in de Wensboom. Wanneer het lekker weer is buiten, zoals in het voorjaar of de zomer, kunnen uw kinderen ook spelen in de buitenspeeltuin. U als ouder of begeleider geniet ondertussen van een broodje met koffie of thee op het dek van de Galjoen of u gaat mee op avontuur!

Vier een kinderfeest in de speeltuin

In deze indoor speeltuin in de buurt van Breda is het mogelijk om een kinderfeest te vieren. U kiest uit een van de beschikbare arrangementen en de medewerkers van Kids Wonderland zorgen voor een onvergetelijke dag voor de kinderen. In elk arrangement is de entree, een cadeautje voor de jarige, een drie uur durende tafelreservering met onbeperkt ranja en leuke extra’s. Gaat u voor een piraten- of prinsessenfeest of voor het Super Linny en Berry-feest? Dan krijgt u een tafelreservering en onbeperkt ranja voor uw gehele verblijf.

Belangrijke veiligheidsvoorschriften

In de speeltuin van Kids Wonderland in Molenschot, bij Breda, vinden de medewerkers het belangrijk dat er genoeg volwassen begeleiders meegaan met uw gezelschap aan kinderen. Bovendien zijn sokken in het de hele indoor speeltuin verplicht, voor zowel kinderen als volwassenen. In het Vlinderslot en de Bubbelbaan moet uw kind bovendien dichte schoenen aan. Ook wordt er geadviseerd om in de glijbanen een lange broek te dragen. Bent u benieuwd naar de openingstijden of de entreeprijzen? Bekijk dan de website van Kids Wonderland.

https://www.kidswonderland.nl/