Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Een prachtige zeilboot huren om de kust rond Zeeland te ontdekken

Ben je van plan om binnenkort een zeilboot te huren, zodat je de prachtige nautische omgeving van Nederland en België vanaf het water kunt ontdekken? Dan moet je zeker gebruikmaken van de verhuurservices bij Channel Sailing. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van zeilbootverhuur en het organiseren van zeilevents op maat. Wil je een zeilboot huren om samen met je gezin een dag het water op te gaan? Of ben je op zoek naar een grote zeilboot voor een teambuildingevenement? Wat de situatie ook is, Channel Sailing regelt de verhuur van een prachtige boot voor jou!

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij zeilbootverhuur?

Het huren van een zeilboot is hartstikke leuk, maar er zijn wat zaken waar je rekening mee moet houden. Ben jij een ervaren schipper en ben je bedreven met het besturen van een zeilboten? Dan is het mogelijk om zelf te varen met de zeilboot die je bij Channel Sailing kunt huren. Hou hierbij wel in je achterhoofd dat jij verantwoordelijk bent voor de veiligheid van je gasten, crew én boot. Maar het is ook mogelijk dat jij graag de zee op wilt zonder ervaring. Dan is het mogelijk om een zeilboot te huren mét een schipper. De schipper vaart jou de hele dag over prachtige golven, zodat jij optimaal geniet. Het mooiste is dat je bij Channel Sailing geen extra tarief betaalt bij het huren van een zeilboot mét schipper. Dit zit gewoon inbegrepen bij de service.

Vraag meer informatie aan over de verhuurmogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden over het huren van een zeilboot of zelfs een luxe jacht? Neem dan zeker contact op met een van de nautische specialisten die Channel Sailing rijk is. Zij helpen je graag aan meer informatie over alle beschikbare zeilboten, jachten, catamarans en meer. Geniet van een prachtige dag op zee zonder zorgen!