Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Een jacht huren voor een luxevakantie doet u bij dit bedrijf

Bent u toe aan een vakantie en bent u een echte watersporter? Dan kunt u bij Waterfront Jachtcharter een luxueuze jacht huren om mee te gaan varen. Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan motorjachten en zeiljachten waarmee u op uw eigen tempo kunt varen in het Deltagebied. Hier zijn ook genoeg plekken om te overnachten en om een hapje en drankje te doen. De jachten zijn volledig uitgerust waardoor u zich alleen hoeft te focussen op uw vakantie.

Een volledige uitgeruste jacht

Bij dit bedrijf kunt u verschillende soorten jachten huren, zoals een zeiljacht of een motorjacht. Alle jachten zijn helemaal uitgerust en schoongemaakt voor uw vertrek. De zeilboot is bijvoorbeeld uitgerust met bootkussens, dekbedovertrekken, handdoeken, toiletartikelen en koffie en thee. U hoeft alleen nog maar uw persoonlijke spullen mee te nemen. De jachten worden ook grondig schoongemaakt na ieder verblijf waardoor u optimaal kunt genieten van de jacht. De jachten worden ook perfect onderhouden waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.

Vaarroutes in Zeeland

De opstapplaats van dit bedrijf ligt in Zeeland. Dit is dan ook uw vertrekpunt. Vanuit daar heeft u veel keuze als u een jacht gaat huren. U kunt namelijk in heel het Deltagebied varen. Dit is Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Antwerpen. U kunt kiezen om zowel op zoet als zout water te varen. Dit bedrijf heeft ook al verschillende vaarroutes uitgestippeld. U kunt deze volgen of uw eigen vaarroute ontwikkelen. Wanneer u een jacht wilt huren, heeft u alle vrijheid om uw eigen plan te trekken.

Boek direct via de website

Wilt u ook een jacht huren voor een luxevakantie op het water? Bekijk dan snel de website van Waterfront Jachtcharter. Hier kunt u eenvoudig een jacht online boeken. U kiest de soort jacht die u wilt en de datum van uw gewenste vakantie. Heeft u nog vragen over hun diensten? Dan kunt u hen steeds contacteren voor vragen.